Ofte stilte spørsmål; Finn svar under.

Den Internasjonale Kulturfestivalen 2020 arrangeres lørdag 15. august. Festivalområdet er åpent fra kl 11:45 og utover i Kristiansand, Posebyhaven.

Den Internasjonale Kulturfestivalen 2020 arrangeres i Posebyhaven i Kronprinsensgate 59 (i krysset mellom Kronprinsensgate og Kristian IV gate).

Inngang på festivalområdet, all underholdning og familieaktiviteter er gratis og åpent for alle.

Den Internasjonale Kulturfestivalen er åpen for alle – både store og små!

serveres det mat fra alle verdenshjørner

På grunn av COVID-19 så blir det ikke parade slik som i alle tidligere år.

Festivalområdet er på gateplan, og alle boder og aktiviteter er lett tilgjengelig for personer med funksjonshemminger. Dersom du skal ta med små barn anbefaler vi bæresele/sjal i stedet for å ta med barnevogn, dersom mulig, da det av erfaring blir trangt om plassen på festivalområdet.

DIKF arrangeres på Kristiansand, Posebyhaven. Festivalområdet ligger rett i krysset mellom Kronprinsensgate og Kristian IV gate. Vi oppfordrer alle våre besøkende å reise kollektivt, dersom de har anledning. Nærmeste parkeringshus er Torvet Parkering. Du kan finne busstider her, og togtider her.

Vil du lage mat, arrangere familieaktiviteter, underholde på scenen, være festivalfotograf, dekorere, rigge opp/ned eller hjelpe til med noe annet? Registrer din interesse her.

Spør oss