Ofte stilte spørsmål; Finn svar under.

Den Internasjonale Kulturfestivalen 2019 arrangeres lørdag 29. juni. Festivalområdet er åpent fra kl 11:00 og utover i Kristiansand sentrum.

Den Internasjonale Kulturfestivalen arrangeres i området på torget i Kristiansand Sentrum. Torget er rett foran Kristiansand Domkirke.

Inngang på festivalområdet, all underholdning og familieaktiviteter er gratis og åpent for alle.

Den Internasjonale Kulturfestivalen er åpen for alle – både store og små!

serveres det mat fra alle verdenshjørner

Festivalparaden markerer starten på DIKF. Paraden går fra slott kvartal kl: 1100 til 1200 gjennom markensgate og videre til øvre torg ved hoved scenen hvor artister og dansere skal opptre. Paraden er åpen for alle. Møt opp ved slott kvartalet på markens gate kl 10:45 dersom du ønsker å være med og skape liv.

Festivalområdet er på gateplan, og alle boder og aktiviteter er lett tilgjengelig for personer med funksjonshemminger. Dersom du skal ta med små barn anbefaler vi bæresele/sjal i stedet for å ta med barnevogn, dersom mulig, da det av erfaring blir trangt om plassen på festivalområdet.

DIKF arrangeres på Kristiansand torg i sentrum av Kristiansand. Festivalområdet ligger rett utenfor Domkirken på rådhusgata. Vi oppfordrer alle våre besøkende å reise kollektivt, dersom de har anledning. Nærmeste parkeringshus er Torvet Parkering. Du kan finne busstider her, og togtider her.

Vil du lage mat, arrangere familieaktiviteter, underholde på scenen, være festivalfotograf, dekorere Kristiansand torg, rigge opp/ned eller hjelpe til med noe annet? Registrer din interesse her.s

Spør oss